avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune 30 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune 30 ani

Buna ziua, parintii mei locuiesc intr-un imobil de 31'de ani, proprietara a decedat si nu au apucat sa faca acte( a decedat inainte de acesti 30 de ani), parintii mei au platit impozit, au ingrijit locuinta, au renovat, tatal meu a decedat doresc sa preiau imobilul prin uzucapiune, detin doar carte de imobil si chitante de plata impozitului( actul de proprietate s-a pierdut. Este posibil? Ce pot face in acest sens ?
Buna ziua,
Va trebui sa deschideti o actiune in instanta avand obiect uzucapiune.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

obtinerea uni act de proprietate. buna ziua , nelamurirea mea este urmatoarea . parinti mei in ... Sigart Sigart Buna ziua , nelamurirea mea este urmatoarea . parinti mei in anul 1984 locuiesc intr o casa fara acte. au cumparat de la un om care nici el nu avea ... (vezi toată discuția)
Intrebare - inscriere imobil in cartea funciara christianflorin christianflorin Buna ziua, am o situatie complicata in legatura cu imobilul unde locuiesc si as dori sa va adresez cateva intrebari. In 1999 o cunostina a parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Partaj wolfmistery wolfmistery Buna ziua ...as dori sa aflu si eu numarul si numele legii care te pune in posesia unui imobil dupa 30 de ani de locuire in respectivul imobil.....v-as ruga ... (vezi toată discuția)