avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calomnie si insulta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calomnie si insulta

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema.Astazi in cadrul unei sedinte de departament am fost insultata si calomniata de un coleg, de fata cu mai multi colegii. In luna martie in acest an, acelasi coleg m-a insultat adresandu-mi injurii si cuvinte precum"nesimtita" si "impertinenta". As vrea sa il dau in judecata pt calomnie, pot sa folosesc si episodul din luna martie in cadrul procesului? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Asterixx , utilizator 21:11, 4 Iulie 2018
Actiune civila in instanta pt prejudicii aduse demnitatii si aginii dvs.
multumesc mult pt raspuns. Precizez ca lucrez intr-o multinationala cu sindicat si cod etic. Sunt suficiente ca probe mail trimis catre sefi in care sesizez acest aspect si martori dintre colegi? am vreo sansa de castig? Intentionez sa cer daune minime, nu ma intereseaza partea financiara.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Asterixx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injuratul unei persoane -unde se clasifica ? popo_acas popo_acas Buna ziua , Nu stiu daca am pus intrebarea unde trebuie ; deci , cind injuram de mama o persoana de fapt ce reglementare incalcam ? in ce categorie ... (vezi toată discuția)
Intr-o astfel de situatuie; se poate angaja raspunderea "delictuala"??? Manole Dumitru Manole Dumitru X vecina cu Y, X este o femeie de o inalta \"provitate morala,\" Insa Y tot timpul ii aduce tot felul de insulte, ca de pilda \"ca s-a ...cu toti vecinii,\" ... (vezi toată discuția)
Injurii aduse la locul de munca catalinmos catalinmos Buna seara, Acum 1 sapt am trimis un mail catre un sef de departament al companiei la care lucrez, pt a-mi arata nemultumirea fata de faptul ca nu si-a lasat ... (vezi toată discuția)