avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat

Pe perioada in care se fiscalizeaza casa de marcat exista vreo modalitate sa pot vinde?Am un magazin cu haine de copii si doream sa il deschid iar fiscalizarea dureaza 5 zile lucratoare...multumesc

Alte discuții în legătură

Lista cu articolele pentru fiscalizarea casei de marcat? ContSters330987 ContSters330987 Dupa obtinerea nr de ordine trbuie sa ma prezint (pentru fiscalizare )cu lista de produse alimentare si nealimentare pentru magazin, cu lista bauturilor ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura si chitanta pentru clienti persoane fizice daca nu am casa de marcat? carmenbn carmenbn Am deschis un punct de lucru(fizic),magazin cu amanuntul,neplatitor de TVA,dar nu l-am inregistrat inca la ONRC(proprietarul spatiului cu care trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat magazin alimentar luciano55 luciano55 am si eu o intrebare urmeaza sa imi deschid un magazin alimentar... miercucri imi eis actele si o sa imi iau acsa de marcat... odata luata am inteles k trebuie ... (vezi toată discuția)