avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Job full time si part time in perioada starii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Job full time si part time in perioada starii de graviditate

Buna ziua, sunt insarcinata in 10 sapt si am un contract de munca full time de 4 luni si inca un job part time (2 ore) de o luna. Mentionez ca la inceputul jobului part time am anuntat angajatorul despre starea mea de graviditate si acesta a fost de acord cu angajarea mea. Intrebarea mea este daca in situatia in care medicul specialist si / sau medicul de familie imi recomanda programul de lucru redus, as mai putea pastra jobul part time (2ore). Ambele joburi presupun munca de birou iar part.time.ul l-as putea efectua de acasa. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal si contracte de munca unul in perioada de proba si celalalt determinat hr_band hr_band Buna ziua, Cum se poate proceda in cazul unei persoane care abia s-a angajat, deci este in perioada de proba, mai lucreaza si part time la un alt angajator, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand ai 2 joburi Andra2014 Andra2014 buna ziua sunt angajata in 2 firme si din anumite motive medicale am solicitat celui de al doi lea angajator unde am un part time sa imi modifice pentru luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)