avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuzat de accident fara a fi vinovat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuzat de accident fara a fi vinovat

Buna ziua ma numesc robert si am o problema eu am plecat din tara de acum aproape 2 ani si in romania a aparut o acuzatie ca acum 2 ani pana sa plec din tara eu "care nu posed permis de conducere " am accidentat o tanara din orasul meu natal doar pentru ca eram in posesia unei masini de aceasi culoare "o masina gry" opel al carui numar nu il cunoaste si a aflat ca sunt eu la volan doar fluturand o poaza de a mea pe la vecini mei intreband daca eu sunt persoana din poza ea bazanduse pe reputatia mea ca am bani munciti afara am crezut ca zicea doar asa ca sa ma sperie sa ii dau vrun ban nu ca ar fi vazut ceva de la mine si timp de un an de zile si 3 luni cica dosarul meu ar fi in procuratura si ea tot trimite pe cate cineva la mine la usa si mama mea sa dus la procuratura spunanduse ca chiar dosaru este in procuratura si ca as trebui sa vin in tara pentru a da explicati spunetimi ce sa fac sfatuitima va rog frumos ca eu nu am vrut sa plec din tara care ma aflu ca imi puteam pierde slujba greu obtinuta va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters97923 , utilizator 22:26, 3 Noiembrie 2009
Puneti-o pe mama dvs. sa ia legatura cu un avocat, sa vada dosarul de la Parchet, sa vada de ce anume sunteti acuzat... ce probe are in aparare tanara din orasul dvs. natal, pe ce se bazeaza cand va acuza ca ati accidentat-o. Avocatul va sti ce sa vada in dosar si ce urmeaza sa solicite in apararea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept incident rutier mv2014 mv2014 Buna ziua. As vrea o parere pentru cine ma poate ajuta legat de urmatoarea problema. Sa incepem cu inceputul. Am fost la cineva intr-un oras din Romania(sudul ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna rca euroins cluj codruta_coco codruta_coco Acum un an am fost lovita in spate de un taximetrist ce avea rca la Euroins.Dupa multe probleme cu dosaru de despagubire( sunt din cluj dar nu am vrut sa repar ... (vezi toată discuția)