avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

La actualul loc de muncă am 1 an și 3 luni,concediul de odihnă nu l-am efectuat,pot depune cerere pt cuantumul acestuia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 5 Iulie 2018
Plata concediului neefectuat este permisa doar la incetarea CIM. In rest concediul de odihna trebuie efectuat
Și dacă îmi dau demisia peste 10 ani?
Pana la modificarea legislatiei , regula este aceeasi : compensarea in bani a CO neefectuat este posibila numai la inectraea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna plata ContSters235906 ContSters235906 Buna seara, Imi puteti spune va rog daca zilele de concediu se reporteaza?! In cazul demisiei si a respectarii zilelor prevazute in contractul ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa-mi iau concediu in preaviz pentru ca altfel nu este platit amimitrea amimitrea Pe data de 21.03.2011 mi-am depus demisia de la actualul loc de munca. Cererea mi-a fost aprobata dar pentru ca mai am 5 zile de concediu ma obliga sa-mi iau ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Daca un angajat solicita desfacerea CIM de comun acord la data prezenta dar nu a efectuat concediului de odihna la nivelul anului 2008, acesta ... (vezi toată discuția)