avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog, model cerere amanare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog, model cerere amanare

Va rog mult un model de cerere pentru un nou termen, in proces civil Ordonanta Presedentiala, in baza Legii nr.272/2004.Protectia copilului , m-a chemat in judecata, sa-mi ia minorul fiind rau tratat, ca din 13.05.2009, parchetul a confirmat IUP in baza art.277-278 C.muncii.,insa nu s-a produs nimic. Tatal copilului este si angajatorul si a declarat celor de la protectia copilului ca nu vrea sa-l intretina si nu-mi da voie nici mie, prin nerespectarea hotararilor judecatoresti.Baroul a confirmat ca imi repartizeaza un avocat, insa pe langa rezolutia de inceperea urmaririi penale, imi trebuie si o adeverinta de venit de la Adm.Finantelor care ar fi posibil sa dureze.Termenele in asemenea proces sunt f.scurte,in 29.10.2009,am primit citatia pt.10.11.2009.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:49, 4 Noiembrie 2009
Nu trebuie un model, ci o simpla cerere adresata presedintelui instantei care sa cuprind numele dv. calitatea in proces, numarul de dosar si mentiunea ca dioriti aminarea cauzei oentru........ urmind sa o semnati si sa o depuneti la registratura instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat, situatie fara iesire araoil araoil Am urmatoarea situatie:doua hotarari judecatoresti (tribunal si curte),reintegrarea si drepturi salariale din 01.06.2008.Nu am bani si am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
Stramutarea araoil araoil Va rog sa ma informati, cum sa procedez pentru stramutarea a doua procese,unul civil si unul penal.Civilul contestatie taxa judiciara, in temeiul art.192 ... (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)