Va rog mult un model de cerere pentru un nou termen, in proces civil Ordonanta Presedentiala, in baza Legii nr.272/2004.Protectia copilului , m-a chemat in judecata, sa-mi ia minorul fiind rau tratat, ca din 13.05.2009, parchetul a confirmat IUP in baza art.277-278 C.muncii.,insa nu s-a produs nimic. Tatal copilului este si angajatorul si a declarat celor de la protectia copilului ca nu vrea sa-l intretina si nu-mi da voie nici mie, prin nerespectarea hotararilor judecatoresti.Baroul a confirmat ca imi repartizeaza un avocat, insa pe langa rezolutia de inceperea urmaririi penale, imi trebuie si o adeverinta de venit de la Adm.Finantelor care ar fi posibil sa dureze.Termenele in asemenea proces sunt f.scurte,in 29.10.2009,am primit citatia pt.10.11.2009.Multumesc frumos.
Nu trebuie un model, ci o simpla cerere adresata presedintelui instantei care sa cuprind numele dv. calitatea in proces, numarul de dosar si mentiunea ca dioriti aminarea cauzei oentru........ urmind sa o semnati si sa o depuneti la registratura instantei
Stramutarea
araoil
Va rog sa ma informati, cum sa procedez pentru stramutarea a doua procese,unul civil si unul penal.Civilul contestatie taxa judiciara, in temeiul art.192 ... (vezi toată discuția)