avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie limită de vârstă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie limită de vârstă

Bună ziua.
Vă rog să îmi spuneți cui trebuie să mă adresez pentru recalculare pensie la limită de vârstă? În prezent mi s-a calculat și recalculat la oficiul de pensii din Călărași și nu sunt convinsă că s-a făcut corect.
M-ar ajuta foarte mult adresa instituției căreia trebuie să mă adresez.

Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie limita de varsta Vasy Lyca Vasy Lyca La data de 23 04 2015 s-a emis decizia de pensionare anticipata partial Datorita faptului ca pensia era extrem de mica m am angajat si am facut cererE de ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie pensie la limita de varsta andrerieu56 andrerieu56 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca indicele de corectie de 1,09 utilizat pentru calcularea pensiei la limita de varsta la care am dreptul incepand cu 7 ... (vezi toată discuția)
Este pensia mea calculata corect? cornelia09 cornelia09 In data de 22.10.2009 am iesit la pensie anticipat,cu o vechime totala in munca de 30ani 10luni si 5 zile,cu o pensie de 536 lei. In 29.05.2013 m-am incadrat ... (vezi toată discuția)