avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 amenzi pentru aceeași infractiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

2 amenzi pentru aceeași infractiune

Fratele meu a primit 2 amenzi pentru aceeași infracțiune (Legea 61/1991 art 3 alin 1 lit B) in decurs de 2 ore. A semnat primul proces verbal si a plătit amenda. Peste 2 ore conflictul a continuat, poliția a venit din nou si i-a spus ca nu îl poate amenda pentru aceeași infracțiune din nou, așa ca “sa se potolească”.
Totuși, 2 saptamani mai târziu a primit prin posta a 2-a amenda.
Știu ca este vinovat, dar: a 2-a amenda trebuie plătită? Dacă “nu”, trebuie contestata? Cum?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala pentru presupuse injurii (legea nr. 61/1991) AsdLaw AsdLaw Buna ziua! In decursul serii trecute, un politist comunitar, trecand pe langa grupul in care eram, a avut impresia total eronata ca a fost injurat.ulterior ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda injurii la adresa organelor politiei ccmihai ccmihai Ma confrunt cu o situatie neplacuta si surprinzatoare in acelasi timp. Acum 2 zile m-am trezit acasa cu un proces verbal intocmit acum aproximativ o saptamana. ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice cristina227 cristina227 Buna ziua, Am primit o amenda pentru tulburarea linistii publice pentru ca am fost la un amic acasa care a dat muzica tare. Adevarul e ca nici nu voiam sa fiu ... (vezi toată discuția)