avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa intru in posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa intru in posesie?

Părinții mei au cumpărat un apartament(fiind casa în curte cu anexe din lemn)Cu legea 112/1995 Si HG 20/1996 prin contract de vînzare cumpărare nr.1622 din 20.12..1996.Am făcut numeroase cererii si am depus numeroase acte(Nu s a răspuns,au disparut).În luna septembrie octombrie 2006,părinții mei au decedat,moment în care fiica vecinei avînd firma SC Baron SRL a intrat în bbeciul de sub camera mea (de la strada)Si camera părinților ei.Mentionez ca bbeciul era comun avînd intrare comună prin curte .S a făcut intrare prin strada si foloseste tot bbeciul.Am făcut hîrtii la primărie fără nici un răspuns.In 2008 a concesionat bbeciul (155 m.p)fără să fim întrebați si noi,suprafață care este bbeciul de sub camera părinților ei (pe 20 ani) In 2012 prin Ordinul Prefectului am primit terenul în suprafață de212m.p.,iar în 2013 l am intabulat (plătesc taxe si impozite în fiecare an.In 2016 au intabulat si ei terenul în suprafață de 102 m.p.Ce sa fac?Cum sa intru in partea mea de beci? Mentionez ca a făcut modificări în partea mea de beci la instalația de apa,mustind țeava de apa,a săpat în fundația casei,a scos(1 _2)remorci de pămînt din beci(partea noastra)modificînd tot. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Obtinerea actului de proprietate pentru un teren de 91 m.p. CristianTiru CristianTiru Locuim impreuna cu parintii sotiei mele.casa si terenul este comun.ne-am hotarat sa facem act de proprietate pe terenul care-i revine sotiei mele si pe ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara cu probleme Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea La data de 18.08.1982 parintii mei au cumparat o proprietate in Baia Mare , constand in casa , anexe si teren cca 2 ha. in vaza unui contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate p0pescu grigore p0pescu grigore In anul 1976 un proprietar X avea o casa cu teren in suprafata totala de 640 mp. Proprietarul X vinde in anul 1976 parintilor mei jumatate din casa partea de ... (vezi toată discuția)