avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinerea actului de proprietate pentru un teren de 91 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinerea actului de proprietate pentru un teren de 91 m.p.

Locuim impreuna cu parintii sotiei mele.casa si terenul este comun.ne-am hotarat sa facem act de proprietate pe terenul care-i revine sotiei mele si pe camerele in care locuim.suprafata construita si terenul este de 91m.p.
Intrebarea mea este daca pot obtine act de proprietate pe aceasta suprafata avind in vedere faptul ca deschiderea la strada este de doar 1,14m la care se adauga inca 0,87m. cale comuna.
Cel mai recent răspuns: CristianTiru , utilizator 11:28, 19 Mai 2016
Depinde de cum arata lucrurile in realitate, cum si daca se pot folosi cele doua proprietati separat, de urbanism. Nu se intelege care suprafata e 91 de mp.
exact,numai suprafata de teren neconstruit are96,3874 m.p. Aceasta are o deschidere la strada (care nu este strada principala) de 1,14 m.latime.
la camere nu stiu exact deoarece nu am facut apartamentarea.
Ma intereseaza daca deschiderea la strada se incadreaza in limita,pentru a putea obtine act de proprietate.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie imobil ovi31diu ovi31diu Exista vreo reglementare care sa ingradeasca constructia unui imobil pe un teren proprietate personala aflat in intravilan? (ex,deschidere la ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna virginialucaci virginialucaci Mama mea detine o proprietate comuna in cota de 50% pe carte funciara colectiva a terenului neconstruit ( suprafata totala a terenului este de 388 mp). Pe ... (vezi toată discuția)
Suprafata minima pt constructia unei case moraru alexandru moraru alexandru am gasit de vanzare o suprafata de 150m.p. de teren. Daca o cumpar ar putea primaria sa-mi elibereze autorizatie de constructie sau trebuie neaparat o anumita ... (vezi toată discuția)