avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea varstei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea varstei de pensionare

Buna ziua, doresc sa aflu data la care ma pot pensiona, deoarece sunt nascut in Martie 1963, am un stadiu de cotizare de 35 ani, si am lucrat in grupa I 16 ani si 11 luni. Intrebarea mea este reducerea se face cu doar 8 ani, s-au se adauga si cele 11 luni,si se ajunge la o reducere de 8 ani si 5- 4 luni?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:42, 6 Iulie 2018
Reducerea este de 8 ani, din 65.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesire pensie CameliaGh CameliaGh Buna ziua. Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Nascut 14 martie 1955, Barbat; vechime 36 ani 11 luni din care: 10 ani 4 luni grupa I -100% ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie mariusmocanu21 mariusmocanu21 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare! Tatal meu,nascut pe 6 martie 1954 ar dori sa iasa la pensie si nu stie daca indeplineste conditiile necesare. Acestea ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)