avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica drepturi de autor

Buna ziua. Am cateva colaborari pe drept de autor, ale caror impozite sunt platite de angajatori si care nu depasesc plafonul maxim. La Circa financiara mi s-a spus ca nu trebuie sa depun declaratia daca impozitul retinut este peste 10%. Depun sau nu declaratia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: arsenik33 , utilizator 08:38, 9 Iulie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 kalasnikov kalasnikov buna ziua buna ziua, am lucrat la o firma ca PFA.Dupa incetarea colaborari cineva mi-a spus ca am de depus doar declaratia 200 pana pe 15 mai la financiar.Nu ... (vezi toată discuția)
Plata dividende Mihai Blajut Mihai Blajut Buna seara, Va deranjez cu cateva intrebari legate de subiectul dividende: 1. Daca incasez in 2020 dividende aferente anului financiar 2018, la ce plafon ... (vezi toată discuția)
Emitere factura si incasare venituri din belgia crss2099 crss2099 Buna Ziua, am un PFA pe activitati de informatica, platesc impozit la norma de venit si nu sunt platitoare de TVA. Voi lucra in Belgia si voi emite lunar o ... (vezi toată discuția)