avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Buna seara! Daca lucrez in tura de 3 cu 3 si este inclus si weekend.ul in tura de munca, cum pot sa imi iau concediu de odihna?Se calculeaza concediu de odihna si sambata si duminica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 6 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de odihna se calculeaza numai raportat la zilele lucratoare din saptamana , adica de luni pana vineri, chiar daca turele cad sambata si duminica.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca(demisie),neplata zile concediu neefectuate Irinaste Irinaste Buna ziua, Mi am dat demisia de la ultimul loc de munca iar in ultima zi de munca,am primit doar salariul pt perioada muncita fara banii pe care ar fi tb sa i ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)