Am o suprafata de teren de 5000 mp , acesta suprafata este inmpartita in 4 parcele eu detin nr 1, nr 2 , nr 3 si una vecinul acum pe ceea cu nr 4 , pe care a castigat-o in tribunal , punerea in posesie a parcelei cu nr. 4 de catre un judecator executoresc fara efectuarea masuratorilor pe parcelele pe care le detin eu , si intrare abuziva pe parcela mea cu nr 3 , unde mi-a batut tarusi si mi=a facut proces verbal spunad ca acesta este parcela cu nr 4.. Unde pot apela pentru a pune in aplicarea decizia tribunalui corecta ?
-ELLA-
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara!
Actiunea in instanta se numeste actiune in granituire, taxa de timbru in suma fixa, 100 lei. Actiunea se depune la judecatorie.
Pe cale amiabila puteti apela impreuna la o firma care face cadastru sa verifice daca corespunde schita cu punctele cardinale de pe expertiza terenului dobandit in instanta cu granita trasata de vecin.
V-ar fi de ajutor daca ati avea si dvs. cadastru facut pe parcele. Actiunea in instanta ar trebui dovedita prin aratarea suprafetei din acte ca fiind mai mare decat cea din masuratori sau ca in realitate se suprapun terenurile pe o portiune.
Deci, inainte de vre-o actiune ar trebui sa aveti si dvs. figurate in actele dvs. granitele, punctele cardinale ale propriilor loturi. Altfel e mai greu de demonstrat in instanta ceea ce sustineti, caci va bazati in totalitate pe actul lui de proprietate dobandit la Tribunal.
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)