avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu?

Eu si partenerul meu locuim in acelasi apartament care este inchiriat pe numele lui, desi si eu am contribuit la plata chiriei.
Vreau sa o invit pe mama mea sa vina sa ne viziteze pentru doua saptamani ( si sa stea la noi, ca sa-si vada nepotii) , dar partenerul meu refuza sa o primeasca. A zis ca e casa lui si el nu ii da voie sa stea la el in casa. A zis ca daca mama mea vrea sa isi vada nepotii si pe mine, sa stea la hotel.
Partenerul meu are dreptul sa faca asta? Fiind mama mea si casa in care locuiesc si eu, ce drepturi am eu?
Daca mama mea vine la noi, fara acordul partenerului meu, dar la invitatia mea, se considera “ violare de domiciliu”?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Gabriela G1011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela G1011 , utilizator 09:21, 10 Iulie 2018
Despre violare de domiciliu nu poate fi vorba, insa, ar trebui sa incercati o renegociere cu "partenerul Dvs", pe baza reducerii duratei de vizita, evident daca sunteti dispusa pentru a proceda la reducerea perioadei de "vizita de doua saptamani".
Totusi, a nu se confunda "vizita" cu biletul la statiune in vederea efectuarii vreunui tratament...

Cu stima,
Multumesc.
Noi suntem in Italia, iar mama mea e in Romania. Vrea sa vina sa isi vada nepotii. O vizita de cateva zile, o data pe an, nu est,e o solutie de acceptat pentru mine.
In afara de asta, partenerul meu nu vrea sa o primeasca nici macar pentru o zi.
Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Gabriela G1011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)
Vizitarea nepotilor de catre bunicii materni dupa ce mama copiilor a murit un_tata un_tata Am doi copii, iar prima mea sotie (mama lor) a murit. Bunicul matern este un om de afaceri cu posibilitati financiare peste medie si este obisnuit sa dirijeze ... (vezi toată discuția)
Vizitele minorului Rzaretcha Rzaretcha Bună ziua! Soția mea și fostul ei sot au divortat de comun acord la notar. In cadrul divortului au făcut și o intelegere in ceea ce priveste domiciliul ... (vezi toată discuția)