avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si solicitare partaj de catre fosta sotie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si solicitare partaj de catre fosta sotie

Sotul meu a decedat si am deschis succesiunea.Fosta sotie. vine cu pretentii patrimoniale acum dupa 38 ani de la divortul lor .Precizez ca in sentinta de divort se mentioneaza ca el a parasit caminul conjugal cu foua luni inainte de a inainta divortul si dupa despartirea in fapt a achizitionat un apartament la care figureaza singur in actul de construire,in contractele de credit de la CEC .Eu actuala vaduva am platit impreuna 13 ani din imprumuturi pt ca acum la notariat fosta sotie sa ridice pretentii asupra casei.Ce sanse poate avea la despagubiri si se poate sa invoce acest fel de partaj cu actuala vaduva ?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 11:56, 8 Iulie 2018
Bună ziua,

Vă rog să continuați discuția unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si solicitare partaj de catre fosta sotiesotu constantinescu georgeta constantinescu georgeta Sotul meu decedat a mai fost casatorit iar dupa divort nu a fa cut partaj cu fosta sotie intrucit apartamentul achizitionat de el nu a fost bun comun .El a ... (vezi toată discuția)
Drept comun asupra apartamentului constantinescu georgeta constantinescu georgeta Daca unul din soti cumpara un apartament dupa despartirea in fapt prin parasirea caminului conjugal,lucru mentionat de martori in sentinta de divort,iar apoi ... (vezi toată discuția)