avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

De curand a decedat mama, ultima dintre parinti.Suntem doi frati.Mama n-a facut succesiunea dupa moartea tatei.Noi, cei doi frati, vrem s-o facem in termen de 6 luni de la moartea mamei.Exista titluri de proprietate pe numele mamei pe cateva terenuri, dar sunt altele stapanite de parinti, doar prin intelegerea amiabila dintre ei si fratii lor, fara a avea vreun act oficial de vanzare sau donatie.Pot intra toate aceste proprietati in masa succesorala, sau doar cele care au titlu de proprietate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:32, 8 Iulie 2018
Mergeți la notar cu actele.
Trebuie văzute actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen succesiune Viorel52 Viorel52 Buna seara.Problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in 1968,mama in 1983.Mostenitori fiind eu si sora mea.Dupa moartea mamei,in 1984 am facut ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Inscrierea proprietatii in cartea funciara Tulbas Camelia Rita Tulbas Camelia Rita Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)