avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

De curand a decedat mama, ultima dintre parinti.Suntem doi frati.Mama n-a facut succesiunea dupa moartea tatei.Noi, cei doi frati, vrem s-o facem in termen de 6 luni de la moartea mamei.Exista titluri de proprietate pe numele mamei pe cateva terenuri, dar sunt altele stapanite de parinti, doar prin intelegerea amiabila dintre ei si fratii lor, fara a avea vreun act oficial de vanzare sau donatie.Pot intra toate aceste proprietati in masa succesorala, sau doar cele care au titlu de proprietate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:32, 8 Iulie 2018
Mergeți la notar cu actele.
Trebuie văzute actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea proprietatii in cartea funciara Tulbas Camelia Rita Tulbas Camelia Rita Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Termen succesiune Viorel52 Viorel52 Buna seara.Problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in 1968,mama in 1983.Mostenitori fiind eu si sora mea.Dupa moartea mamei,in 1984 am facut ... (vezi toată discuția)