as vrea sa va intreb...daca este angajat intr-un loc cu o norma intreaga...si apoi mai prestezi servicii cu o jumatate de norma in alta parte...vor aparea ambele job-uri pe cartea de munca??? sau doar cel pe care-l consideri de baza?? si mai ales...retinerile din salarii se calculeaza pt ambele job-uri???
Apar ambele job-uri pe cartea de munca numai daca cei de la ITM se obosesc si au timp sa completeze datele in cartea de munca , iarasta se intampla de regula atunci cand posesorul cartii de munca solicita eliberarea cartii de munca din motive personale .
Retinerile din salarii se calculeaza pentru ambele CIM , iar stabilirea functiei de baza foloseste la calcularea deducerii personale de care beneficieaza salariatul la calculul impozitului pe profit .
Imi cer scuze ca m-am grabit sa raspund si am raspuns incomplet .
Deci , in cartea de munca se completeaza numai pentru functia de baza , fractiunile de norma nu se completeaza in cartea de munca , iar la incetarea unui contract de munca cu timp partial se elibereaza o adeverinta vizata de ITM.
Azi avusai pe cineva care era nemultumit ca nu i-au completat cei de la ITM , si ma interesai de ce altora le-a fost completat iar lui nu , si-mi spusara ca nu se completeaza , si ca o sa corecteze si la persoanele carora le-au fost completate gresit .
Daca doriti sa luati credit luati adeverinta de salariu si vechime in munca .
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)