avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor înscris la un medic de familie fără ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor înscris la un medic de familie fără ca părinții să știe. Cum se procedează în momentul în care se descoperă acest fapt?

Cum trebuie sa procedezi în momentul în care descoperi ca un medic de familie pe care nu îl cunoști, dar îi afli numele de la CAS,a înscris în lista sa de pacienți numele copilului tau,minor,fără acordul vreunuia dintre parinti,astfel fiind în imposibilitatea de a-i procura copilului vreo rețetă sau bilet de trimitere?
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: NinaD , utilizator 05:47, 10 Iulie 2018
Va puteți înscrie copilul la ce medic de familie doriti. Ei, medicii intre ei se regularizeaza
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
Petre Enache, Avocat
Da,doar ca medicul la care a fost copilul înscris de când s-a născut și la care dorim sa fie în continuare a încercat să îl reinscrie de mai multe ori,fără succes,deoarece nu funcționează SIUI-ul. Am depus reclamație la CAS,dar pana se va soluționa aceasta problema se pare ca mai dureaza . Ne aflăm în imposibilitatea de a accesa vreun serviciu medical de mai bine de doua săptămâni, asta deoarece un anume medic a hotărât să -și completeze lista de pacienți, furând CNP-urile unor persoane.Intrebarea mea este dacă poate fi pedepsit în vreun fel pentru asta și ce trebuie sa facem noi în acest sens.Va mulțumesc!
Daca a furat CNP-urile, mergeti la Politie si faceti plangere penala.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie, problema cu cjas Kaesar Kaesar Buna ziua Am un cabinet de Medicina de Familie si am o problema cu cei de la CAS [EDITAT] in ceea ce priveste un pacient. Concret - pacientul (pensionar) s-a ... (vezi toată discuția)
Declarata decedata dar lucrez si platesc cass Isa  Radov Isa Radov Vin cu rugamintea de a-mi da un sfat la urmatoarea situatie pe care o traiesc: Sunt asigurata la CAS Ilfov din anul 2002. Institutia unde lucrez a virat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie medic familie MariaIonut MariaIonut Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Parintii mei sunt coasigurati pe mine deoarece ei nu lucreaza. Medicul de familie la care ... (vezi toată discuția)