avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil pentru tatal student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil pentru tatal student

Buna ziua! Daca tatal copilului este student poate primi indemnizatie crestere copil?

Alte discuții în legătură

Suprapunere indemnizație si stimulent Utilizator2078 Utilizator2078 Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema. Primul meu copil s-a născut pe data de 1 martie 2016. Fiind student (sunt tatăl copilului) am primit ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca inainte de 1 an - ccc ales -2 ani-studenta simonicamiu simonicamiu Buna ziua! Am optat pentru concediu crestere copil pe perioada de 2 ani. Intr-un final mi s-a aprobat, eu fiind studenta in alta tara. Atat eu , cat si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil al doilea copil (la primul a luat tatal) benlungu benlungu Buna ziua, Avem un copilas in varsta de 11 luni, si urmeaza ca sotia sa nasca al doilea copil in luna septembrie ( primul copil va avea la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)