avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotărâre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotărâre divort

Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spune-ți de unde pot obține hotărârea de divorț .Divortul între mine si soția mea s-a încheiat prin neprezentarea mea acu 4 ani .Nu-mi mai amintesc nici numele avocatului care m-a reprezentat.Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Accesand link-ul de mai jos, la instanta de la ultimul domicili comun sau, daca retineti instanta, la instanta unde v-ati judecat, scrieti numele dvs si al sotiei. Si aflati numarul de dosar:
[ link extern ]

Cu acel numar de dosar mergeti la sectia civila a acelei Judecatorii, la Arhiva. Acolo veti depune o cerere de legalizare si taxa de timbru de 5 lei(se achita la DITL de la domiciliul dvs.). De obicei, autoritatile au nevoie de hotarari legalizate pentru a le lua in considerare.

O zi buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece instantele si ,-au redus activitatea pe perioada vacantei judecatoresti este indicat sa verificati programul arhivei pt a nu face mai multe drumuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functioneaza registratura si arhiva judecatoriei in vacanta? doru anghel doru anghel am 2 probleme cu judecatoria sect 6 unde am pe rol un dosar pt divort (am avut o infatisare in iunie si urmeaza alta in septembrie) -vreau o copie ... (vezi toată discuția)
Divort N_&_K_43 N_&_K_43 in cat timp se da hotararea de divort ..mentionez ca am terminat procesul in luna octombrei pe data de 16...si nici acum nu am primit nimic... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)