avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate functioneaza registratura si arhiva judecatoriei in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

functioneaza registratura si arhiva judecatoriei in vacanta?

am 2 probleme cu judecatoria sect 6 unde am pe rol un dosar pt divort
(am avut o infatisare in iunie si urmeaza alta in septembrie)

-vreau o copie legalizata dupa certificatul de casatorie
(ii este necesar sotiei sa faca o succesiune dupa taica-sau)

-si vreau sa depun unu inscris la dosar.
Intrebarea este daca mi se da certificatul de casatorie de la dosar si cum se procedeaza?
si alta intrebare: daca pe perioada vacantei este cineva la arhiva/registratura?
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 22:22, 7 August 2011
Se lucreaza cu publicul, dar legalizarea unui certificat de casatorie este de competenta notarului.
Se elibereaza copii din dosar, dupa depunerea in prealabil a unei cereri ( atasat :taxa timbru si timbru judiciar),la registratura instantei ce are dosarul spre solutionare .
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
ContSters217470, utilizator
Programul Arhivei Judecatoriilor in perioada vacantei judecatoresti sunt cu program scurt.

Daca nu ma insel programul este 10-13
Redus la jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre divort Gaby753 Gaby753 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spune-ți de unde pot obține hotărârea de divorț .Divortul între mine si soția mea s-a încheiat prin neprezentarea mea ... (vezi toată discuția)
Duplicat de divorț .. Roger88 Roger88 Buna seara am un prieten bun care el este din r. Moldova are nevoie de un duplicat de divorț pt a depune doc pt pașaport care sunt doct necesare și in cat ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)