avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura de încredințare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura de încredințare

Buna ziua,
eu în momentul de față locuiesc împreună cu prietena mea de 17 ani la cluj și dorim să ne mutăm la Brașov. Ea ca să poată continua studiile la Brașov are nevoie de procură. Tatăl fetei este de acord să dea procura pentru unul din părinți mei dar mama fetei nu este de acord. Întrebarea mea este, avem nevoie de acordul ambilor părinți ca să obținem procura?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:08, 9 Iulie 2018
Buna ziua,
Incercati cu acea procura dar e de preferat sa le aveti pe ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va contactez cu o problema! ma numesc smadu marian ... BogdanMarian BogdanMarian Buna ziua,va contactez cu o problema! Ma numesc Smadu Marian Bogdan,locuiesc in orasul Tulcea si ma cofrunt cu o problema… Sunt impreuna cu iubita mea in ... (vezi toată discuția)
Părinți necasatoriti Daniel.P Daniel.P Buna seara locuiesc împreuna cu viitoarea soție mai are 4 luni pana împlinește 18 ani dorim sa plecam din țara părinți ei nu au fost căsătoriți si ... (vezi toată discuția)
Sunt într-o relație cu o fată de 15 ani, eu am 18. sunt împreună ... Bau01 Bau01 Sunt într-o relație cu o fată de 15 ani, eu am 18. Sunt împreună cu ea de 8 luni. Părinții fetei sunt divortati, iar tatal vitreg nu o suporta, bea, ... (vezi toată discuția)