avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare dosar civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare dosar civil

Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am avut un proces pe rol deschis de mine intr-o problema civila privind un drept de abitatie,am ,,pierdut accest proces care sa finalizat in urma cu 2 ani ,as dorii sa stiu daca pot cere rejudecarea,redeschiderea accestui proces ,nu cunos bine termenul ,sau ce sansa mai am in justitie pt rezolvarea problemei
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 14:16, 9 Iulie 2018
Nu aveti posibilitatea legala de a cere ,,rejudecarea"",daca ar fi posibil oricine pierde un proces ar putea solicita rejudecari la nesfarsit.
Hotararea este definitiva si s-au implinit si termenele pentru eventuale cereri de contestatie in anulare ori revizuire. Deci, nu mai puteti face nimic pe calea judecatorasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecarea unui proces paula38 paula38 Buna ziua ,in 2014 am deschis un proces civil ,l-am pierdut ,am facut recurs ,l-am pierdut.as dorii sa stiu daca pot ,si in ce conditii pot cere redeschiderea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca de 5 ani SerbanMariusRow SerbanMariusRow Buna ziua, O sa incerc sa sintetizez foarte pe scurt pentru a putea primi cele mai utile sfaturi. In anul 2012 am contestat o decizie de concediere ce a ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila (posibilitate vanzare imobil cu clauza de habitatie viagera) paula38 paula38 Buna ziua,am urmatoarea problema ,am avut un proces pe rol pentru desfiintarea unei clauze de abitatie viagera,am pierdut accest proces ,am facut si recurs,am ... (vezi toată discuția)