avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecarea unui proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecarea unui proces

Buna ziua ,in 2014 am deschis un proces civil ,l-am pierdut ,am facut recurs ,l-am pierdut.as dorii sa stiu daca pot ,si in ce conditii pot cere redeschiderea accestui proces ?si carei instante ma pot adresa?multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:19, 13 Decembrie 2017
Nu mai puteti face nimic.
Nu puteti "redeschide"un proces,partea adversa ar invoca autoritatea de lucru judecat.Exercitati caile extraordinare de atac:revizuire,contestatie in anulare, daca indepliniti conditiile legale.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
DAN POPESCU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar civil paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am avut un proces pe rol deschis de mine intr-o problema civila privind un drept de abitatie,am ,,pierdut accest ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)