O sa incerc sa sintetizez foarte pe scurt pentru a putea primi cele mai utile sfaturi.
In anul 2012 am contestat o decizie de concediere ce a avut la baza o cercetare disciplinara formala.
Am castigat pe fond in anul 2014 iar societatea a facut recurs.
Intrucat mi s-a refuzat probatoriul cu martori am atasat in recurs la dosar doua declaratii notariale ale unor fosti colegi care au explicat adevarul.
(una din declaratii apartine unui membru din comisia disciplinara si acesta arata in ea ca a fost amenintat ca daca nu voteaza impotriva mea va fi concediat).
S-a casat sentinta in urma declaratiilor notariale si s-a trimis cauza spre rejudecare pentru elemente ce nu fusesera aduse in discutie si totodata judecate in primul ciclu procesual.
Pe fondul rejudecarii pierd.
In motivarea sentintei judecatoarea elimina total cele doua declaratii fara sa specifice de ce...
In recursul rejudecarii pierd din nou.
Acum incepe partea la care va rog putina atentie...
In mai 2016 pierd recursul pe rejudecare.
In iunie 2016 se redacteaza hotararea
In august 2016 partile din dosar primesc hotararea DAR in dispozitiv apare alt dosar si este NEMOTIVATA.
La dosarul cauzei am gasit o ALTA hotarare redactata in iulie 2016, aferenta aceleiasi sentinte in dispozitiv fiind pronuntata in acelasi dosar gresit.
Am facut contestatie in anulare si cerere de revizuire.
Prima data s-a judecat contestatia in anulare si am pierdut.
Intre timp am sesizat CSM si primesc un raspuns "doar ca sa fie " in care se constata ca intradevar s-au facut niste greseli si erori regretabile dupa care au clasat petitia.
Am contestat rezolutia CSM la Curtea de Apel la Contencios si acum 2 zile primesc dosarul complet cu intampinarea Inspectiri Judiciare.
Ei si acum incepe partea interesanta
Curtea de Apel a trimis catre CSM o a 3-a varianta a motivarii aceleiasi sentinte dar care a fost redactata in IUNIE in aceeasi zi cu cea primita de parti.
Intre timp mi se respinge si revizuirea si astazi costat ca la dosarul de revizuire LIPSESTE MINUTA.
Pe langa sesizarea CEDO ce pot sa mai fac in paralel cu actiunea de la Contencios.