avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tulburare proprietate privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tulburare proprietate privata

Concubinul sorei mele nu are mutație la noi in curte ,suntem 3 coproprietari(Eu,mama si sora fiecare avem parti egale dupa dezbaterea testament) face abuz de putere și ma umileste se poate face ceva?
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
Mihai Cristudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Cristudor , utilizator 14:49, 9 Iulie 2018
Formulati o plangere penala daca va insulta,ameninta etc.
Problema cea mare este ca mama este aliata cu sora si îl susțin si sistematic ma provoacă prin diferite mijloace dar nu mă amenința verbal.
Mama se teme că acest prieten o va părăsi pe sora mea dacă nu fac ce comanda el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj care creează probleme Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai. Va rog respectuos sa ma îndrumați cum pot proceda legal in urmatoarea situație: Locuiesc la casa la tara împreună cu sora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: ... simamarius69 simamarius69 Buna ziua. Va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Locuiesc la tara in casa bunicilor mei din partea tatalui impreuna cu mama,o sora mai ... (vezi toată discuția)
Litigiu Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai,48 ani locuiesc cu mama,sora mea 44ani si concubinul sorei mele 37ani. Am si eu o problema mai veche,dateaza de 8 ani,de cand sora mea a ... (vezi toată discuția)