avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum arata declaratia ca am activitate pe firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum arata declaratia ca am activitate pe firma?

Am primit decizie de inactivitate de la ANAF, pentru ca a uitat contabilul sa depuna un act dupa schimbarea sediului. Acum trebuie sa trimit mai multe acte la ANAF printre care si o declaratie a administratorului, ca deruleaza activitati pe firma. Are idee cineva cum arata aceasta declaratie? Exista un model anume?

Multumesc.

De asemenea as avea nevoie de o sedinta de consultanta fiscala (poate fi online), pentru a lamurii o lista de 10-15 intrebari. Cum pot lua legatura cu cineva, pentru aceasta sedinta, si care este onorariul?

Multumesc, inca odata.

Alte discuții în legătură

Societate inactiva o luna NICULIN NICULIN o societate a fost daclarata inactiva timp de o luna,suspendata ca platitoare de tva din luna noiembrie 2010,in luna decembrie a fost declarata activa si ... (vezi toată discuția)
Modificare vector fiscal. reactivare firma. drwsh drwsh Buna ziua! Va solicit ajutorul cu 2 probleme, legate de aceeasi societate. Mentionez ca aceasta este infiintata in 2007, insa nu a avut activitate si a fost ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)