avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pontez daca lucreaza in ultima zi a lunii noaptea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pontez daca lucreaza in ultima zi a lunii noaptea

De exemplu un salariat lucreaza pe 31.10 de la 22-6. Pontez 2 ore intr-o luna si 6 in cealalta?
O baza legala daca puteti sa imi spuneti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 13:49, 4 Noiembrie 2009
Pai cum il platiti pana la ora 24 in luna x si de la ora 0 la 6 in luna y?

Bineinteles ca il platiti in luna in care a inceput schimbul de noapte (inclusiv sporul de noapte).
Asa mi se pare si mie normal cum spuneti dumneavoastra, dar intampin probleme deoarece contabilul sef nu e de acord cu mine. Care ar fi baza legala?
Sa fiu mai explicit cum se intocmeste pontajul la noi. E de genul ora intrarii ora iesirii, total ore, noapte etc. Daca intra pe 31 la 22 iese pe 1 la ora 6. Acum in pontaj 6 ore apar pe luna viitoare.
viorr a scris:

Asa mi se pare si mie normal cum spuneti dumneavoastra, dar intampin probleme deoarece contabilul sef nu e de acord cu mine. Care ar fi baza legala?

Punetii urmatoarea intrebare domnului contabil sef. Cum apar persoanele in cauza in declaratiile lunare (somaj, cas, etc)? Sa aplice acelasi principiu si pentru sporul de noapte, nu cred ca raporteaza aceste declaratii cu fractiune de zi.

Ce sa facem cand sunt si persoane obtuze....#-o
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
Gabriel George Mocanu, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj individual sofer autocamion rrramor rrramor Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti si pe mine , cum trebuie facut pontajul pentru un sofer de camion , fiind plecat cate 5-6 zile , in care binenteles ... (vezi toată discuția)
Spor afererent muncii de noapte (raspunsul angajatorului) rakan rakan Majoritatea angajatilor (200+) lucram de acasa de la 19 la 03. Dupa ce mai multi am cerut explicatii angajatorului in legatura cu motivul pt care salariul nu a ... (vezi toată discuția)
Completare pontaj florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui completat pontajul pentru luna august 2011 , pentru un salariat care lucreaza 8 ore/zi de miercuri pana dumineca ... (vezi toată discuția)