avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua ! Intreabarea mea suna in felul urmator...am fost executat silit in doua dosare pentru care platesc in fiecare luna 50% din salariu pe langa asta executorul judecatoresc a dispus si sechestru pe bunuri mobile si anume pe autoturism! Intrebarea mea este daca eu deja platesc cu 50% din salariu pt aceste dosare de ce a mai pus sechestru si pe masina si ce e de facut in cazul asta. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
Camioneru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:24, 10 Iulie 2018
A mai rămas de achitat suma existentă în cuprinsul titlului executoriu
Daca puteți sa imi explicati mai detaliat ca nu inteleg! Va multumesc!!
Faptul ca aveti poprire pe conturi nu il opreste pe creditor sa depuna dilgientele pentru executarea imobilara. Creditorul este indreptatit sa isi recupereze sumele prin orice mijloace legale: poprire, executare mobiliara ( in speta dvs. autoturismul ), imobiliare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare Andreiaa Andreiaa Buna ziua.Intrebarea mea este: 1.Am castigat un proces care a avut ca obiect -pretentii-,paratul are sa mi dea suma de 33460 euro,insa cand am terminat acest ... (vezi toată discuția)
Creditorul a renunțat la executarea silita costachecatalin costachecatalin Dacă creditorul a renunțat la executarea silită și titlul executoriu i-a fost predat de către executor poprirea pe conturi și urmărirea bunurilor mobile ... (vezi toată discuția)
Executor si penalitati marianmarianc marianmarianc buna ziua. poate cineva sa-mi spuna daca stie cat de mari sunt penalitatile in cazul in care ajung la executor.poate pune penalitati dupa bunul plac ?daca ... (vezi toată discuția)