avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creditorul a renunțat la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Creditorul a renunțat la executarea silita

Dacă creditorul a renunțat la executarea silită și titlul executoriu i-a fost predat de către executor poprirea pe conturi și urmărirea bunurilor mobile și imobile încetează de drept??
Mulțumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
costachecatalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:04, 3 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie ca executorul sa anunte ca sa înceteze poprirea.
Executarea va înceta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-a dispus inchiderea dosarului, executorul trebuie sa faca adresa la toate institutiile pentru incetarea masurii popririi. Daca nu a facut asta, atunci puteti sa ii solicitati sa o faca. Sau sa faceti dvs adresa catre acele institutii prin care sa aratati ca s-a inchis dosarul de executare. Prin Incheiere, executorul trebuie sa dispuna si incetarea urmaririi mobiliare si imobiliare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executor si penalitati marianmarianc marianmarianc buna ziua. poate cineva sa-mi spuna daca stie cat de mari sunt penalitatile in cazul in care ajung la executor.poate pune penalitati dupa bunul plac ?daca ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)