avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... transfer dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

transfer dosar pensie

am iesit la pensie din Constanta si , in urma unui proces de divort in care sunt implicata, m-am mutat in Caras-Severin. Am obtinut viza de resedinta valabila un an, pana in februarie 2019, Cu aceasta ocazie , in februarie , am trimis cerere de transfer al dosarului , insotita de copia CI cu noua adresa ,si o copie a unui cupon de pensie . Constanta a transferat dosarul la Resita , dar cjp Resita a returnat dosarul Constantei sub motivul ca mutatia nu e definitiva ci temporara( In legile in vigoare nu este mentionata in nici un paragraf tipul de mutatie necesar,resedinta sau rezidenta) .Asfel , acum nu stiu unde e dosarul meu si am ramas si fara pensie pe iunie si iulie , desi am card de pensii . Ce sfat imi dati , va rog pt rezolvarea situatiei ? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
marinescu e, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati MInisterul Muncii si/sau Casa Nationala de Pensii Publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe card 45rodica 45rodica Mama mea fiind bolnava am adus-o la noi in judetul Hunedoara , din judetul Caras-Severin, pentru o perioada de citeva luni. Dorind sa poata ridica pensia de ... (vezi toată discuția)
Plata pensie cu viza de flotant andravenache andravenache Buna ziua! De cca. 2 luni de zile, bunicul s-a mutat la mine (la cca. 800 de km distanta fata de domiciliul sau din buletin - deci nu ne e tocmai la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)