avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere

Bună ziua, am o intrebare referitor la obținerea permisului de ședere în România: daca o persoana isi cumpara un apartament in Romania deci depinde proprietar de imobil. Ca urmare persoana in cauza poate primi.permis de ședere? Va mtumesc
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 13:37, 10 Iulie 2018
Nu. Acesta trebuie sa aiba un Scop

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean israelian buna ziua, dorim sa angajam un cetatean ... Nijal Nijal Angajare cetatean israelian Buna ziua, Dorim sa angajam un cetatean israelian, care momentan se afla pe teritoriul Romaniei in baza vizei de intrare, ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain doresc sa ma stabilesc in romania popacarmen popacarmen Cetatean strain non-UE (chinez) doresc sa ma stabilesc in Romania impreuna cu familia. Am gasit pe internet informatii putine si nu clare. De aceea va cer ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)