avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre legea cu pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre legea cu pensia alimentara

Dacă copilul sta la părinții ei pot trimite pensia alimentara la ei pentru întreținerea copilului
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 20:20, 10 Iulie 2018
care e problema daca trimiteti banii la mama asa cum spune sentinta?II bea ii fumeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara neplatita din 2012 lorymer lorymer Buna ziua! Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea problema: am un copil in intretinere, iar fostul sot nu mai plateste pensia alimentara din 2012 cand a ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere în perioada de vacanță: se poate întrerupe plata când copilul e la părintele nerezident? Miki&dede Miki&dede # Mihaela 07mai 2018 Buna ziua. Sotul meu are o fetita de 5ani din prima casatorie. Plateste pensia alimentara lunar si nu a intarziat niciodata cu plata ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara agent_marius agent_marius Am o sentinta de divort de comun acord,si in urma acestei sentinte trebuie sa platesc pensia alimentara de la data introducerii actiunii de divort(de catre ... (vezi toată discuția)