avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desființare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desființare SRL

Bună,
Am inteles ca este ușor să înființezi un SRL, dar mai greu cand il desfiintezi.
Cum se poate desființa SRL mai ușor, dacă ai achitat toate taxele către stat. Sunt ceva taxe suplimentare?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:30, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt doua etape in desfintarea unui srl iar daca va tineti de termenele impuse de cei de la registrul comertului, in maxim doua luni este gata. In acest timp veti colabora si cu un contabil membru ceccar care va va intocmi si semna bilantul de lichidare care trebuie depus la finante si la registrul comertului, pe langa alte acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanț și balanță de lichidare Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,îmi poate trimite cineva,vă rog,un model de bilanț și balanță de lichidare pt a închide o firma fără activitate la adresa: ... (vezi toată discuția)
Impozitare servicii suport it Andp Andp Buna ziua, Pentru o persoana fizica care realizeaza venituri extrasalariale din activitati independente de suport IT (ex. Freelancer) este suficient a se ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate. Andy19 Andy19 Buna ziua . Ma numesc Andrei si am 22 de ani. Ce tip de societate este mai buna SRL,AF sau AFA. Astept un raspuns. Va multumesc ! (vezi toată discuția)