avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua
In problema mea este vorba despre un abonament telefonic neplatit din 2009 iar recent ma sunat cineva de la o firma de recuperare creante sa-mi aduca aminte ca am restanta la ei....intrebarea mea este daca pot sa ma oblige prin poprire pe salariu sa platesc restanta dupa atatia ani?multumesc
Cel mai recent răspuns: rikardodan , utilizator 19:39, 11 Iulie 2018
Buna seara,
avand in vedere ca prescriptia nu opereaza de la sine ci asupra ei trebuie sa se pronunte instanta, firma respectiva va poate declansa procedura executarii silite; dvs aveti la indepana promovarea contestatiei la executare in termen de 15 zile de la comunicarea actelor de executare; mai puteti promova o actiune in constatarea implinirii termenului de prescriptie pana la inceperea excutarii silite.
pai dupa atata timp cum de au mai deschis subiectul?intreb si eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie orange DaniaSimb DaniaSimb Buna ziua. Am inteles ca singura modalitate de a scapa de cei de la Getback Recovery este sa ii informez, pe cale legală, ca datoria s-a prescris, ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda icscsi icscsi Buna ziua, Am fost sunat astazi de catre Directia Fiscala ca as avea o amenda pentru \"calatorie frauduloasa cu mijloacele de transport\", din 2012, ... (vezi toată discuția)