avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere start-up
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere start-up

Buna ziua, as dori sa deschid o afacere printr-un program de start-up (o firma de fotografie pentru evenimente) iar totodata sunt inscris pentru admiterea la scoala de agenti de politie (M.A.I). Este legal sa pot deschide firma inainte de admitere sau este legal ca dupa admitere si in perioada scolarizarii sa detin firma? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Deschidere afacere cadru mai DragosNess DragosNess Buna ziua, as dori sa deschid o afacere printr-un program de start-up (o firma de fotografie pentru evenimente) iar totodata sunt inscris pentru admiterea la ... (vezi toată discuția)
Start-up nation ariciuc ariciuc Buna ziua Dacă dețin o firma cu codul CAEN 9602-coafura și alte activități înfrumusețare a-si putea deschide o alta firma cu codul CAEN 9604 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,pot renunța la calitatea de administrator al unei ... carotela carotela Bună ziua,pot renunța la calitatea de administrator al unei societăți care a accesat fonduri prin programul start-up,? menționez că firma funcționează ... (vezi toată discuția)