avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Deschidere afacere cadru MAI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Deschidere afacere cadru MAI

Buna ziua, as dori sa deschid o afacere printr-un program de start-up (o firma de fotografie pentru evenimente) iar totodata sunt inscris pentru admiterea la scoala de agenti de politie (M.A.I). Este legal sa pot deschide firma inainte de admitere sau este legal ca dupa admitere si in perioada scolarizarii sa detin firma? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DragosNess , utilizator 20:58, 11 Iulie 2018
Nu vad niciun conflict de interese. Depinde ce zic normele MAI. Ar fi bine sa astepti sa fi "inauntru sistemului" si dupa aceea te informezi acolo. Parerea mea este ca odata admis, nu o sa mai ai timp de altceva, pentru ca programul va fi foarte incarcat. Iar daca nu e permis, inchiderea firmei va costa alti bani. Mai bine mai astepti putin.
Eu voi fi doar administratorul dar voi avea manager care se va ocupa de tot. Cel mai bine cred ca voi suna la departamentul de resurse. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere start-up DragosNess DragosNess Buna ziua, as dori sa deschid o afacere printr-un program de start-up (o firma de fotografie pentru evenimente) iar totodata sunt inscris pentru admiterea la ... (vezi toată discuția)
Afacere pe fonduri europene Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am un proiect agricol pe fonduri europene inceput pe 2016 pana in 2022,iar sotul meu vrea sa isi deschida o firma de materiale de constructii prin ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine finantare? lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca se pot accesa fonduri pentru o firma nou infiintata, si anume: eu si sotul meu am vrea sa ne facem o sala de evenimente ... (vezi toată discuția)