avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi promovata la studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi promovata la studii superioare

Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica gestiune forma id . In 2006 cand m-am inscris la aceasta universitate acest profil avea autorizare la id . Intrebarea este pot fi promovata la studii superioare , am adeverinta de la Universitate licenta am sustinut-o in iulie .
Cel mai recent răspuns: crimea , utilizator 08:13, 6 Noiembrie 2009
Si care au autorizatie provizorie de functionare si care acreditare pentru ca nu cred ca-i totuna...
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
Marioara Maftei, utilizator
Promovarea in sistemul bugetar pentru persoanele care sunt absolvente ale unei forme de invatamant de nivel superior se face prin transformarea postului ocupat

Nu cred ca un post care in organigrama are drept cerinte studii medii sa fie transformat in unul cu cerinte studii superioare NUMAI pentru faptul ca persoana care ocupa postul a terminat o facultate. Nu vreau sa cred ca asta este un criteriu serios.
Altfel este buna zicala, saraci dar fuduli.
Da nu e tot una dac ae acreditata e acreditata iar cei cu autorizare provizorie dupa ce scot 3 generatii de studenti se acrediteaza deci din 2003 pana in 2009 sunt mai mult de 3 generatii scoase de spiru haret prin urmare trebuia depus dosar pt acreditare si Andronescu a precizat clar specializari acreditate sau autorizate provizoriu. Si daca analizati lista la Spiru sunt cateva specializari la id care au autorizare provizorie iar restul nu aveau eu cred ca nu e tot una

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)