Pe 22 iunie s au dat sentintele in procesul penal in care am fost implicata ca inculpat minor. Eu am primit masura educativa a supravegherii timp de 4 luni. Ideea este ca pe 27 8 persoane au facut apel. Eu nu am facut apel, iar din acest punct nu mai inteleg nimic. Fiecare avocat cu care am vorbit fie eu, fie mama, ne-a dat cate un raspuns diferit. Eu pe 22 trebuie sa plec din tara (sunt majora acum) timp de aproximativ 4 saptamani, iar unele persoane mi au recomandat sa iau cumva legatura cu serviciul de probatiune Bucuresti, unde nu raspunde nimeni la niciun numar de telefon, sau sa ma duc acolo pe nepusa masa cu speranta ca cineva are 2 minute timp sa imi spuna ce am de facut. Alte persoane mi-au spus ca pana in septembrie, cand isi reiau activitatea instantele de judecata, hotararea mea e amanata. In acelasi timp, nu inteleg daca la apel voi fi rechemata sau din acest moment hotararea e definitiva si irevocabila...
Bună ziua,
Răspunsul nu este simplu pentru că nu ştiu care sunt motivele de apel ale celorlalţi, care ar putea fi extinse şi pentru dumneavoastră, precum şi dacă nu cumva a făcut apel şi Parchetul, care să vă vizeze. Trebuie să fie sentinţa definitivă ca să puteţi şti ce aveţi de făcut. Eu nu vă pot spune dacă este definitivă acum pentru că nu vă cunosc dosarul, cazul. Nici Serviciul de Probaţiune nu vă va fi de folos acum deoarece veţi fi luată în evidenţa consilierului de probaţiune după ce hotărârea va fi definitivă şi va fi comunicată şi acestui serviciu.
Furt calificat
Verdet75
himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu ... (vezi toată discuția)
Despre un furt
Verdet75
mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)