avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot reveni in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot reveni in somaj?

Buna seara....am fost in somaj si am beneficiat de somaj 2luni de zile...intre timp m am angajat pe perioada nedeterminata și aș beneficia si de cei 30 %din somaj.dar inca nu am depus actele. Eu doresc sa imi dau demisia sau sa incetam contractul de comun acord deoarece nu ma pot acomoda in domeniul ales. Cum pot proceda sa beneficiez din nou de cele 3 luni ramase de somaj? Se mai sta in preaviz avand 2 luni la locul de munca?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
diana23ingrid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 14 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de acea sumă și în situația în care, în perioada pentru care aveti dreptul la indemnizația de șomaj, va încetează raportul de muncă sau de serviciu la primul angajator și va încadrati, cu normă întreagă, în termen de 30 de zile, la un alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj pe perioada determinata boruzidoina boruzidoina Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie,incepand cu data de 04.01.2013 sunt inregistrata ca somer ,nu am primit inca indemnizatia ,cred ca in februarie ... (vezi toată discuția)
Nelamurire SHELLman_baz SHELLman_baz buna ziua ! de curand postul pe care eram angajat s-a desfiintat ( 01.aprilie.2009) - si nu a fost nici o gluma. am tot citit pe forumul d-voastra cam tot ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj, drepturi someri! ERD ERD Buna ziua. Apelez din nou la sfaturile dvs f utile. Sunt in somaj de 2 luni. Daca ma angajez in perioada imediat urmatoare, in ce conditii mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)