avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am trimis 2 mesaje cuiva prin care i-am adus ceva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am trimis 2 mesaje cuiva prin care i-am adus ceva jigniri...

Mai exact,i-am trimis 2 mesaje,care contineau cuvintele "tarfa" si "taratura".N-am facut altceva decat am relevat o stare de fapt.Mesajele i le-am trimis cu nr ascuns,totusi a aflat cumva ca sunt de la mine.Sunt convins ca va face reclamatie.Cam ce-as putea pati?#-o
Cel mai recent răspuns: rizzo , utilizator 17:25, 4 Noiembrie 2009
Nu poate fi certa persoana dar banuiesc ca se merge pe chestia cu detinatorul abonamentului,daca exista unul.Daca e vorba de cartela...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnia iriss01 iriss01 Buna ziua. Va rog sa ma informati daca insulta si calomnia sunt sanctionate de noul cod penal si in ce fel. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Calomnia ContSters263719 ContSters263719 Care sint articolele din lege referitoare la calomnie? (vezi toată discuția)
Calomnie mamiha mamiha astazi,din pacate am trecut printr-o situatie tare neplacuta. Mergand pe strada cu nepotica mea un \"domn\" a inceput sa ma faca in toate felurile pentru ... (vezi toată discuția)