avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum intru in posesia banilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum intru in posesia banilor

Am castigat un proces cu o instituție (civil).nu am depus nici un cont la dosar.cum se intra in posesia banilor sau care sunt pasii de urmat dupa ce am primit hotărârea acasă.. Mulțumesc
Daca hotararea este definitiva, puteti "notifica" paratul in vederea executarii dispozitiilor din cuprinsul hotararii, mentionand in cuprinsul "notificarii" codul IBAN in care urmeaza a fi efectuata plata....
Da, depuneti o cerere scrisă la instituție ca sa faca plata.
In cazul iin care nu se plateste de buna voie va adresati unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre definitivã ºi irevocabilã eugen68octavian eugen68octavian Bună ziua. Am intrat în posesia unei hotărâri definitive şi irevocabile prin care am câştigat, instanţa a dispus anularea unui act administrativ ( mi ... (vezi toată discuția)
Ramanere in pronuntare, explicatie Loan Loan Buna ziua. Am dat pe cineva in judecata pentru restituirea unei sume de bani pe care mi-o datora.Paratul nu s-a prezentat la nici un termen.La ultimul ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)