Buna ziua. Am dat pe cineva in judecata pentru restituirea unei sume de bani pe care mi-o datora.Paratul nu s-a prezentat la nici un termen.La ultimul termen mi s-a spus ca actiunea ramane in pronuntare.Concret,ce presupune asta?Ma refer la intrarea in posesie a banilor,cat mai curand.Pentru ca,daca mi se va preciza ca ii am ,intr-adevar, de primit, asta stiu si eu.Ce mai pot face,in continuare?Mentionez ca nu am avut angajat un avocat,altfel nu as mai fi pus intrebarea aici,la dumneavoastra.Cum si cand poate fi executat paratul?(s-a stabilit ca este dator prin proba cu martori).Multumesc mult.
Bun,si daca o obliga?Ma voi vedea in situatia in care il dau in judecata pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti?Cui ii mai pasa daca nu respecta hotararea care urmeaza?Pentru ca pana acum nu a manifestat nici un fel de interes ,de moment ce nu s-a prezentat la nici un termen.A crezut si crede ca lucrurile se vor sterge de la sine.Va multumesc mult si va rog sa-mi raspundeti.
Executori gasiti suficienti in orice oras, o sa fie nevoie sa-i dati o suma mica pentru a deschide dosarul executional urmand ca restul de cheltuieli sa le recupereze tot de la cel care va datoreaza bani si nu vi-i da de bunavoie.