In urma cu 3 ani m-am angajat intr-o instituție de stat. La început contractul a fost de prestări servicii ( din 2015) - și nu am știu, cu o valabilitate de 6 luni, după a urmat un alt contract tot de prestări servicii cu o valabilitate de 12 luni, dar in urma unui control și s-a făcut contractul pe nedeterminat (anul 2016). Din ziua de când am avut contractul de prestari servicii și pana in prezent nu am vazut fisa postului. In urma problemei cu șeful de statistica pentru repausul săptămânal 48h am aflat ca “dn șef” a făcut el fisa postului. Cred ca trebuia sa o am din ziua angajării și nu după 3 ani și puțin, in care sa specifice ca “TREBUIE” sa vin și sâmbătă. Din câte știu fisa postului este prezentată la angajare, nu după 3 ani!!!!
Fisa trebuie data de la Runos și nu de la compartimentul STATISTICA!!!! Ce pași trebuie sa urmez ca totul sa fie legal din orice punct de vedere?
Ar fi cativa pasi de urmat, ca de exemplu: o sesizare scrisa la conducerea societatii, obligatoriu in doua exemplare din care unul sa ramana la dvs. cu nr. de inregistrare; apoi faceti o sesizare scrisa la ITM, solicitand lamuriri si reclamati cele intamplate; daca nu se lamureste problema nici dupa aceste demersuri va puteti adresa instantei de judecata;
Contractul de prestarii servicii nu are si fisa postului ....drepturile si obligatiile prestatorului si beneficiarului sunt prevazute in cuprinsul acestuia.