avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

In urma cu 3 ani m-am angajat intr-o instituție de stat. La început contractul a fost de prestări servicii ( din 2015) - și nu am știu, cu o valabilitate de 6 luni, după a urmat un alt contract tot de prestări servicii cu o valabilitate de 12 luni, dar in urma unui control și s-a făcut contractul pe nedeterminat (anul 2016). Din ziua de când am avut contractul de prestari servicii și pana in prezent nu am vazut fisa postului. In urma problemei cu șeful de statistica pentru repausul săptămânal 48h am aflat ca “dn șef” a făcut el fisa postului. Cred ca trebuia sa o am din ziua angajării și nu după 3 ani și puțin, in care sa specifice ca “TREBUIE” sa vin și sâmbătă. Din câte știu fisa postului este prezentată la angajare, nu după 3 ani!!!!
Fisa trebuie data de la Runos și nu de la compartimentul STATISTICA!!!! Ce pași trebuie sa urmez ca totul sa fie legal din orice punct de vedere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 12 Iulie 2018
Ar fi cativa pasi de urmat, ca de exemplu: o sesizare scrisa la conducerea societatii, obligatoriu in doua exemplare din care unul sa ramana la dvs. cu nr. de inregistrare; apoi faceti o sesizare scrisa la ITM, solicitand lamuriri si reclamati cele intamplate; daca nu se lamureste problema nici dupa aceste demersuri va puteti adresa instantei de judecata;
Mulțumesc frumos
Contractul de prestarii servicii nu are si fisa postului ....drepturile si obligatiile prestatorului si beneficiarului sunt prevazute in cuprinsul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului -abuzuri okidoki0809 okidoki0809 Lucrez intr-o institutie bugetara si de 3 ani m-am mutat in cadrul serviciului RUONS ca ANALIST PROGRAMATOR. Nu mi s-a intocmit fisa postului la transferul in ... (vezi toată discuția)
Compensarea orelor lucrate sambata BOBILIKY BOBILIKY Buna ziua,lucrez sambata 4 ore pentru care primesc un spor de 75% din salariul de baza si un spor de weekend de 1%.Intrebarea mea este:nu trebuie sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Obligat sa lucrezi 2 wekend-uri consecutive fara repaus!!! pavel56 pavel56 Este legal sa fi obligat sa lucrezi 14 zile consecutiv, in care intra 2 wekend-uri, fara repaus?[ desi personalul programat in wekend(pe activitati de odihna ... (vezi toată discuția)