avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
As vrea sa întreb am dat divorț in septembrie 2017,pe 16.05.2018 a venit pronunțarea . As întreba de când se pune cele 30 de zile pt apel.exista si o comunicare ori cum functioneaza,îmi poate explica cineva acestea,pt a o face definitiva trebuie o cerere la primărie si plătit un timbru?VA multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
valenntina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:04, 12 Iulie 2018
Termenul de apel incepe sa curga de la data la care va fost comunicata sentinta, anume 16.05.2018. Pentru legalizarea sentintei, achitati la directia de taxe si impozite o taxa de timbru de 5 lei, apoi mergeti la judecatoria care a pronuntat divortul cu: cerere de legalizare, taxa de timbru in original si o copie a sentintei
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Consuela Scarlat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Incredintare nume minor anamihai anamihai Buna ziua.... Am si eu cateva nelamuriri ...am avut un proces de incredintare nume minor...ne-au venit si comunicarile ..insa cand am fost sa schimbam ... (vezi toată discuția)