avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii concurs 19 oct - 3 nov 2009
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

concurs 19 oct - 3 nov 2009

Ce se mai aude cu concursul?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:00, 5 Noiembrie 2009
ce concurs?
pai...concursul din perioada 19 oct - 3 nov
avea premiu un monitor LCD
a fost gazduit de avocatnet.ro si nu mai stiu unde trebuie sa caut castigatorii
Păi din câte ştiu ieri trebuia să fie extragerea; probabil se va anunţa azi câştigătorul :) Baftă la toată lumea!
poate ne spune un administrator cand se anunta castigatorul...
Salutare! Eu sunt fericitul castigator al monitorului. Am vrut sa respect regulamentul si am incercat sa ii trimit un mail doamnei Alina Cretu cu toate cele trebuincioase, dar "failure notice"! Nu reusesc...Astept sa fiu contactat. Numai bine!

Alte discuții în legătură

Activare cont - imposibil de realizat  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, contul meu apare ca fiind inactiv. Urmez pasii pentru a-l activa dar nu se intampla nimic. Astfel dau click deasupra avatarului si sunt anuntat ... (vezi toată discuția)
Garantia la produse castigate in cadrul unui concurs/tombola TatianaCiurbirau TatianaCiurbirau Buna ziua. Am castigat, la o extragere, un aparat electrocasnic care mi-a fost livrat prin curierat. Nu am primit vreo factura sau vreo chitanta din moment ... (vezi toată discuția)
Nu-mi acorda premiul castigat bia99 bia99 buna ziua. de curand am castigat un premiu la [EDITAT] care consta intr-un an de abonament gratuit. m-am dus la sediul lor pentru a ridica premiul si ... (vezi toată discuția)