avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... alcool la volan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

alcool la volan

am o suspendare de 2 ani si 6 luni cu suspendare si munca in folosu comunitati pentru incredintare de vehicul si mai am o fapta care urmeaza sa se judece cu alcolemie de 0.84 in aer liber este posibil ca fapta sa fie concurenta daca a doua fapta este comisa inainte de hotararea definitiva la prima fapta ce pedeapsa as primi si cat timp nam voie sa mai conduc ?
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
claudiubalai, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcool la volan bogdanoaky bogdanoaky am gresito si nu stiu cum sa o scot la cap,am fost depistat cu alcolemie de 0,45 in aerul ex si in sange 1,00 si 0,80,mentionez ca trecusera cam 6 ore de cand ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta-perioada de timp pana la radiere de pe cazier combatant99 combatant99 Buna seara, am fost surprins conducand cu 0.96 alcool pur in aerul expirat acum cateva zile, astept rezultatele probelor biologice dupa care sa fiu chemat sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victimă MoldovanMarian MoldovanMarian buna ziua, voi fi scurt.. am avut un accident rutier cu victima si victima a decedat la 2 saptamani de la accident, 87 de ani victima..sa efectuat o expertiza ... (vezi toată discuția)