avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu minor 15ani in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu minor 15ani in strainatate

Buna ziua am și eu o rugăminte la Dvs ma puteți ajuta cu un sfat???baiatul meu de 15 vine in vacanța in August și vrea sa locuiască cu mine in străinătate,Problema e ca tatăl e de acord cu vacanța dar nu e de acord cu mutatul.Custodia e in comun cu domiciliul copilului la mine in România.Daca argumentez ca copilul nu vrea sa mai vina înapoi mai sunt acuzata de răpire internațională.???Ii pot muta domiciliul din țara in străinătate prin instanța este chiar dorința copilului,el in prezent locuiește la bunica???va mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Domiciliu minor 15ani in strainatate Patricia1978 Patricia1978 Buna ziua am și eu o rugăminte la Dvs ma puteți ajuta cu un sfat???baiatul meu de 15 vine in vacanța in August și vrea sa locuiască cu mine in ... (vezi toată discuția)
Tutela minorului CALM-B CALM-B Buna ziua, Sunt divortat inca de cand fiul meu avea 2 ani. Dupa divort s-a stabilit tutela copilului la mama. Chiar daca locuiesc intr-un alt oras am tinut ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului, în străinătate User2017 User2017 Buna seara! Din august 2017 locuiesc împreună cu băiatul meu, acum în vârstă de 8 ani, în Germania. In iulie, anul acesta, ii expira pașaportul si ... (vezi toată discuția)